XMSS softver na jednostavan način automatizira upravljanje multimedijalnim sadržajima poput vizuala, video sadržaja, tekstualnih i sadržaja druge vrste. Korisnici softvera koji je razvio XSOFT na jednostavan način mogu podesiti prikaz svih svojih multimedijalnih sadržaja na svim medijima poput LCD monitora, reklamnih panela za promidžbene poruke, prezentacijskih displaya, pa i prezentacijskih ekrana u uredima za obuku osoblja.

XMSS – Centralizacija multimedijalnog sadržaja

XMSS – Svi multimedijalni sadržaji na jednom mjestu, jednostavni za podešavanje i prikaz tamo gdje vi to odaberete, u vremenu kad vi to odaberete. 

Gdje možete vidjeti XMSS na djelu?

Gdje možete vidjeti XMSS softver za centralizaciju multimedijalnog sadržaja na djelu? U poslovnicama Unicredit banke – jednog od klijenata tvrtke XSOFT.

XSOFT XMSS multimedijalni sadrzaji

Svi sadržaji koje vidite na displayima kada uđete u banku, na kojima se vrte reklamni sadržaji, akcije za nove kredite, tečajna lista, pa i vremenska prognoza, upravljaju se s jednog mjesta putem XMSS-a.

Automatiziranje prikaza različitih sadržaja za različite poslovnice

Poslovnice tvrtke u različitim mjestima često imaju potrebu za lokalno prilagođene reklamne i druge sadržaje. Zahvaljujući XMSS programu za centralizaciju multimedijalnog sadržaja, jednostavno je podesiti prilagođene playliste za različite poslovnice.

Kakvim multimedijalnim sadržajima upravlja XMSS?

Sa XMSS sustavom za centralizaciju multimedijalnog sadržaja jednostavno upravljate svim reklamnim, informativnim i edukativnim sadržajima koji se prikazuju na vašim displayima, poput vizuala, prezentacija i video sadržaja.

Marketinški sadržaji nisu jedino čime XMSS upravlja. Ograničenja zapravo ne postoje. XMSS vam omogućuje jednostavno upravljanje i podešavanje prikaza svih vrsta multimedijalnog sadržaja na svim povezanim uređajima.

Tvrtke često imaju LCD monitore unutar svojih prostorija koje služe za obuku radnika putem prezentacijskih sadržaja čime se štedi vrijeme i ljudski rad.

XMSS – jednostavan za korištenje i upravljanje

XMSS softver za centralizaciju multimedijalnog sadržaja je user friendly, vrlo jednostavan za korištenje i upravljanje. Jednostavno je podesiti i automatizirati biblioteku sadržaja po kategorijama i sadržajima, te podesiti playliste – raspored za automatsko prikazivanje na pojedinim uređajima.

Kome XMSS može biti potreban?

XMSS program za centralizaciju multimedijalnog sadržaja je potreban tržnim centrima, prodavnicama sa vlastitim displayem, bankama, kladionicama, aerodromima, te svima koji imaju potrebu upravljati s multimedijalnim sadržajem.

Želite unaprijediti svoje poslovanje kroz XMSS sustav?

Više o XMSS sustavu možete saznati na stranici proizvoda. Ako želite urediti svoje displaye i jednostavno upravljati multimedijalnim sadržajima ili se hoćete savjetovati o mogućnostima koje XMSS sustav nudi za Vaš posao, sve što trebate uraditi je javiti nam se.

Sastanak, prezentacija, druženje…