xERP – Financijsko knjigovodstvo.

Kroz XSOFT-ovu aplikaciju Financijsko knjigovodstvo na jednostavan i iznimno učinkovit način vodite kompletno financijsko knjigovodstvo Vaše tvrtke. Znatno olakšava posao, podiže efikasnost i automatizira knjigovodstvene poslove.

NAPREDNO VOĐENJE GLAVNE KNJIGE

Financijsko knjigovodstvo omogućava jednostavno i efikasno vođenje Glavne knjige u kojoj je sve potrebno za vaše knjigovodstvo, uključujući prikaz svih knjiženja, otvorenih i zatvorenih stavki, prilagodljiv kontni plan i blagajna.

Financijsko knjigovodstvo prikuplja financijske podatke i generira izviješća kao što su bilanca stanja, pregled analitičkih konta, pregled potraživanja po datumu dospijeća, ukupne bilance i financijska izvješća, kao i automatsko kreiranje opomena.

Aplikacija Financijsko poslovanje je u potpunosti uvezana sa ostalim ERP modulima, što omogućava automatsko knjiženje iz modula Robno-materijalno i/ili KUF/KIF.

SAZNAJTE VIŠE.

Ako želite saznati više ili se samo savjetovati, javite se osoblju XSOFT-a kako biste saznali više o mogućnostima koje aplikacija Financijsko knjigovodstvo nudi samostalno ili u sklopu sveobuhvatnog programa za poslovanje ERP

Sastanak, prezentacija, druženje…