xERP – Robno – materijalno poslovanje.

XSOFT-ovo Robno-materijalno poslovanje je aplikacija pomoću koje na jednostavan i efikasan način vodite kompletno robno i materijalno knjigovodstvo Vaše tvrtke. Znatno olakšava posao, podiže efikasnost i automatizira knjigovodstvene poslove.

APLIKACIJA ZA ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO

Uz #XSOFT-ovo Robno-materijalno knjigovodstvo na jednostavan način pratite sve vezano za robu, uključujući ulaz i izlaz, promjene cijena, izlazne račune, predračune i ponude, mjesečna održavanja, otpremnice, povratnice, međuskladišnice, promjene cijena, knjižna odobrenja kupcu, avanse, narudžbe, ugovore, naloge za doradu, otpise robe, revers ulaze i izlaze, i sve što je vezano za robno-materijalno knjigovodstvo Vaše tvrtke.

Jednostavna integracija s fiskalnim pisačem radi printanja fiskalnih računa, dnevnih i periodičnih izvještaja, uplata u blagajnu, duplikata fiskalnih računa i dr..

DIO ERP SUSTAVA.

XSOFT-ovo Robno-materijalno knjigovodstvo možete nabaviti kao posebnu aplikaciju ili kao dio sveobuhvatnog poslovnog sustava ERP. Za više informacija i/ili savjetovanje, javite se osoblju XSOFT-a.

Sastanak, prezentacija, druženje…