XPOINT – GPS Praćenje by XSOFT.

XPOINT sistem je integrirani informacijsko – računalni sistem putem koga XSOFT d.o.o. nudi svojim klijentima usluge bazirane na GPS tehnologiji kao što je praćenje i kontrola (vozila, ljudi i dobara). Sistem je potpuno WEB orijentiran u skladu sa suvremenim tehnološkim rješenjima kojima se usluga na brz, kvalitetan i jeftin način dostavlja klijentima.

XPOINT & PREDNOSTI.

Sistem pruža mogućnost da se od dana ugradnje GPS uređaja u vozila detaljno može pregledati povjest kretanja vozila (sa statističkim podacima o pređenoj kilometraži, brzini kretanja, vremenima početka i kraja rada itd.).

Evidencija radnih sati vozila i osoblja je pojednostavljena, te za ispis dnevnih, tjednih ili mjesečnih izvještaja nije više potrebno gubiti dragocjeno vrijeme, sve je dostupno u nekoliko sekundi, što svakako pomaže da se papirologija u uredima svede na minimum.

NAČIN RADA.

Korisnik pristupa sistemu preko Xpoint WEB stranice, unosom korisničkog imena i lozinke. Pri izboru željenog vozila i datuma, prima podatke koji su obrađeni, te ih prikazuje kao informaciju u obliku slike na karti, izvještaja, tabele, grafikona i slično..

Sastanak, prezentacija, druženje…