xTouch – obrada narudžbi za ugostiteljske objekte.

xTouch je jednostavna, atraktivna i efikasna aplikacija za obradu narudžbi za sve ugostiteljske objekte. Prilikom narudžbe, osoblje ugostiteljskog objekta jednostavno odabire naručene artikle na ekranu na dodir, čime se kreira račun za goste.

Kako xTouch radi?

Za unos narudžbe dovoljno je odabrati stol i unijeti naručene artikle jednostavnim dodirom na odgovarajuće slike s natpisima na ekranu na dodir. xTouch je povezan s fiskalnom kasom, te je račun moguće isprintati jednim klikom.

Zaboravite na držanje narudžbi u glavi. gubljenje vremena na bilježenje ili greške kod ispostave računa. Sa xTouch aplikacijom, svaka stavka na računu je jednostavno zabilježena dodirom na ekran. Naš sustav vodi računa o svemu kako bi Vašem osoblju bilo lakše posvetiti se gostima.

Zanima Vas xTouch aplikacija ili jednostavno želite saznati više?

Najbolji način da saznate više o XSOFT xTouch aplikaciji za ugostiteljstvo je da kontaktirate XSOFT Mostar. Naše ljubazno osoblje je tu da odgovori na sve što Vas može zanimati ili jednostavno porazgovara s Vama o mogućnostima koje xTouch može ponuditi Vašem ugostiteljskom objektu, bez obveze.

Sastanak, prezentacija, druženje…