SalesPro – mobilna aplikacija za kreiranje narudžbi na terenu.

SalesPro je Android aplikacija za pametne telefone preko koje se kreiraju narudžbe od Vaših klijenata u realnom vremenu izravno s terena. Zaboravite na čekanje, dugotrajne razgovore telefonom dok se provjerava stanje robe i gubljenje vremena u kreiranju narudžbi nakon povratka s terena.

SalesPro & PREDNOSTI.

Aplikacija SalesPro omogućava efikasno poslovanje u sistemu potpuno uvezanih podataka. Komercijalist na terenu završava kompletan posao oko narudžbe u nekoliko klikova.

Nema prostora za eventualna preklapanja, konfuzije oko stanja robe i narudžbi. Ukoliko je kupac zainteresiran za bilo koji proizvod, ne morate imati dugotrajne razgovore s centralom kako bi se provjerilo stanje u skladištu. Svi podaci su već na dohvat ruke, u aplikaciji na vašem telefonu.

Zanima Vas SalesPro aplikacija ili jednostavno želite saznati više?

Najbolji način da saznate više o XSOFT SalesPro aplikaciji je da kontaktirate XSOFT Mostar. Naše ljubazno osoblje je tu da odgovori na sve što Vas može zanimati ili jednostavno porazgovara s Vama o mogućnostima koje SalesPro može ponuditi Vašoj firmi, bez obveze.

Sastanak, prezentacija, druženje…