Kontinuiran rad menadžmenta i uposlenika kompanije XSOFT d.o.o. Mostar na implementaciji svjetskih standarda u poslovanju, poboljšanju kvalitete usluga i sigurnosti informacija rezultirali su uspješnom certifikacijom po međunarodnom ISO 9001:2015 standardu i ISO 27001:2013 certifikaciji.

Poslovanje u skladu s najvišim svjetskim standardima

Auditori ovlaštene certifikacijske kuće PCA i Aqra certification po završenoj reviziji konstatovali su da je poslovanje XSOFT-a u potpunosti usklađeno sa najvišim svjetskim standardima u domenu implementiranog sustava upravljanja kvalitetom i sigurnosti informacija. Potvrđena je izuzetno kvalitetna implementacija procesa u praksi, a sve po zahtjevima koji se postavljaju standardom ISO 9001:2015 i 27001:2013.

“Certifikat o usklađenosti sa međunarodnim standardom 9001:2015 i 27001:2013  dodatni je poticaj za XSOFT da nastavi sa politikom ulaganja u razvoj kvaliteta i sigurnosti kako bi se uzlazna putanja u kvaliteti pruženih usluga i pozitivan trend poslovanja i dalje nastavili sukladno sa zahtjevima međunarodnih normi”, poručili su u XSOFT d.o.o.

Najbolje prakse za informacijsku sigurnost

ISO 27001:2013 je međunarodni standard koji je uspostavila Međunarodna Organizacije za Standardizacije (ISO). Putem ovog ISO standarda, najbolji svjetski stručnjaci za polje informacijske sigurnosti su uspostavili stroge metodologije za primjenu upravljanja informacijskom sigurnošću.

Certifikacijom je potvrđeno da je XSOFT d.o.o. Mostar dio svjetske obitelji koja kroz svoje poslovanje baštini najviše međunarodne standarde za informacijsku sigurnost.

Međunarodni standard za zadovoljstvo klijenata i unaprjeđenje poslovanja

Jedna od ključnih značajki ISO 9001 standarda, dodijeljenog kompaniji XSOFT Mostar je usredotočenost na klijenta kroz uspostavljanje praksi za maksimalno poboljšavanje zadovoljstva kupaca kroz prepoznavanje i ispunjavanje njihovih zahtjeva.

Sustav upravljanja kvalitetom utemeljen na sedam međunarodnih načela, koji primjenjuje XSOFT, ocijenjen je izvrsnim i potvrđen ISO certifikacijom.

Kompanija čija softverska rješenja unaprjeđuju poslovanje bh. poduzeća

XSOFT team svojim klijentima nudi razvoj softvera za poslovanje po njihovoj mjeri, uključujući sveobuhvatne programe za olakšanje finansijskog knjigovodstva, razvoj mobilnih aplikacija i niz rješenja za lakše i uspješnije poslovanje.

Među najpopularnijim proizvodima XSOFT-a je ERP – kompletno poslovno programsko rješenje; dio modula u ERP-u, koji se mogu dobiti i samostalno kao što su: robno i materijalno, eKUF/KIF, financijsko poslovanje, blagajna, POS maloprodaja, vozni park, putni nalozi, obračun plaća, prihodi i rashodi, proizvodnja… itd.

Posvećeni kulturi stalnog unaprjeđivanja i najboljim svjetskim praksama poslovanja, ISO certifikacije su samo jedan od dokaza kako XSOFT nastavlja da bude vodeća kompanija za poboljšanje i zaštitu poslovnog okruženja bh. poduzeća kroz inovativne informacijske tehnologije.

Sastanak, prezentacija, druženje…