Svi PDV obveznici u BiH od 01.01.2021. imaju obvezu dostavljanja knjiga KUF i KIF u elektronskom obliku. To znači da će i Vaša tvrtka od 01.01.2021. morati imati knjige KUF/KIF u elektronskom obliku i Upravi za neizravno oporezivanje (UINO BiH) dostavljati sve knjigovodstvene podatke elektronskim putem.

Od početka 2020., porezni obveznici u PDV sustavu BiH, imaju mogućnost dostavljanja knjiga ulaznih i izlaznih faktura elektronskim putem, kao i Zahtjeva za izdavanje uvjerenja o izmirenim obvezama po osnovu indirektnih poreza. Riječ je o pripremnom procesu za obvezu koja nastupa početkom iduće godine.

Budite spremni na vrijeme!

Ispunite svoju zakonsku obvezu s aplikacijom Knjige KUF/KIF – elektronsko knjigovodstvo za Vaše lakše poslovanje

XSOFT-ov modul Knjige KUF/KIF omogućuje elektronski unos faktura s automatskim kontiranjem i knjiženjem u financijsko knjigovodstvo te automatsku izradu PDV prijave, ali i jednostavan izvoz knjiga KUF/KIF u elektronski format.

Ova napredna i automatizirana knjigovodstvena aplikacija radi na Vašim računalima, ali i ostalim pametnim uređajima. Uz Knjige KUF-KIF, u svakom trenutku možete pratiti trenutno stanje vašeg poslovanja, ulazne i izlazne fakture, Iznos obveze za uplatu PDV-a ili iznos povrata PDV-a i brojne druge izvještaje.

Svi izvještaji u aplikaciji Knjige KUF/KIF imaju opciju za jednostavan izvoz u elektronski format u nekoliko klikova, što je iznimno važno obzirom da obvezno elektronsko podnošenje Knjiga KUF i KIF stupa na snagu od 2021. godine.

Više o modulu Knjige KUF/KIF saznajte na ovom linku.

Šta dobijete modulom Knjige KUF/KIF?

  • Lakše vođenje knjiga
  • Automatizirana PDV prijava
  • Potpun uvid u poslovanje u svakom trenutku, sa Vašeg računala ili telefona
  • Jednostavno dostavljanje elektronskih izvještaja i knjiga KUF i KIF
  • Ušteda novca i vremena
  • Povećanje efikasnosti poslovanja

kuf-kif-elektronsko-knjigovodstvoXSOFT-ov modul Knjige KUF/KIF nudi brojne druge pogodnosti, poput mogućnosti da sami posložite svoje knjige kako to najviše odgovara Vašem poslovanju. Imate i mogućnost unosa svih ranijih podataka Vašeg knjigovodstva u Knjige KUF/KIF ili migracije sa drugih softvera.

Knjige KUF/KIF možete dobiti samostalno ili kao dio ERP-a, sveobuhvatnog poslovnog sustava koji organizira, olakšava i prati kompletno poslovanje tvrtke u jednoj aplikaciji.

Jednostavno i učinkovito vođenje knjigovodstvenog procesa

Zahvaljujući aplikaciji Knjige KUF/KIF, vaše osoblje će jednostavno i učinkovito voditi najveći dio knjigovodstvenog procesa do kreiranja konačnih izvještaja.

Uštedite vrijeme i novac, te u svakom trenutku imajte kompletan uvid u trenutno stanje svog poslovanja i iznos obveze za uplatu PDV-a ili iznos povrata PDV-a.

Kako doći do aplikacije Knjige KUF/KIF?

Više o aplikaciji Knjige KUF/KIF možete saznati na ovom linku. Ako želite unaprijediti svoje financijsko poslovanje kroz XSOFT-ov Modul Knjige KUF/KIF ili se hoćete savjetovati o mogućnostima koje Knjige KUF/KIF nude za Vaš posao, sve što trebate uraditi je javiti nam se. XSOFT team je tu da vam olakša i pomogne oko nove obveze eKUF/KIF.

Sastanak, prezentacija, druženje…